سبد خرید 0
جستجوی پیشرفته
جستجو بر اساس قیمت (تومان)
بر اساس رنگ

تابلو های ترافیکی

تابلو های ترافیکی از جمله مهم ترین بخش های تجهیزات ترافیکی می باشند. این تابلو ها میتوانند نقش بسیار تعیین کننده ای در جلوگیری از بروز حوادث جاده ای داشته و باید به آنها توجه ویژه ای نمود. تابلو ترافیکی در انواع مختلف تولید میشود که همه ی آنها دارای ویژگی های مشترکی هستند که از مهم ترین آنها می توان به ساده و قابل فهم بودن، قابلیت تشخیص از راه دور، خوانایی بالا و رنگ بندی مناسب آنها اشاره نمود.

تابلو ترافیکی خورشیدی جدید ترین مدل تابلو ترافیکی هستند که در طول روز انرژی خورشیدی را جذب و در شب از آن برای روشن کردن حاشیه ی تابلو و خوانایی بیشتر آن استفاده میکنند . در صورت تمایل به خرید هر یک از انواع تابلو های ترافیکی میتوانید به محصولات موجود در این بخش مراجعه و نسبت به خرید محصول مورد نظر اقدام نمایید.

 

یکی از مهمترین علائم جهت هشدار و آگاه کردن در جاده ها و خیابان ها، تابلوهای ترافیکی هستند. در حقیقت تابلوهای ترافیکی از جمله تجهیزات ترافیکی شهری هستند که کاربرد بسیار زیادی برای اعلام وضعیت جاده و خیابان به رانندگان دارند. این تابلو ها نقش بسیار مهمی در جاده و خیابان ایفا می کنند از این رو همه شما تابلو های ترافیکی را در خیابان ها دیده اید. در حقیقت تابلو ترافیکی موجب کاهش خسارات ناشی از تصادف می شود. از این رو باید در مسیرهای مهم نصب شود. به همین جهت است که در پیچ و خم ها و جاده ها و مسیر های نا آشنا این تابلو ها یافت می شوند.

 

مفهوم رنگ های تابلو ترافیکی

همه شما در خیابان‌ها و جاده‌ها تابلو های ترافیکی را دیده‌اید. فقط این سوال در ذهن شکل گرفته که چرا هر یک از تابلو های ترافیکی رنگ های گوناگونی دارند، مفهوم این رنگ ها چیست در حقیقت تابلوهای ترافیکی علائم هشدار دهنده و آگاهی رسان هستند. از این رو هر کدام در رنگ‌ های متفاوتی تولید شدند.
به عنوان مثال رنگ قرمز در تابلو های ترافیکی به معنای اخطار و ایست است. این رنگ برای منع به کار می رود. همچنین رنگ سبز در تابلوهای ترافیکی به معنای حرکت در مسیر مجاز است. البته توجه کنید که اماکن مذهبی مانند امامزاده ها و مساجد با رنگ سبز نشان داده می شوند. رنگ سبز برای بزرگراه ها مورد استفاده قرار می گیرد. اما رنگ آبی برای آزاد راه استفاده می شود و نشانگر حرکت مجاز است. از این رو در آزاد راه ها علائم خبری و راهنمای مسیر به رنگ آبی نشان داده می شود.

 

اهمیت وجود انواع تابلو ترافیکی

تابلو های ترافیکی از جمله تجهیزات ترافیکی بسیار مهمی به حساب می آیند که اهمیت بسیار بالایی برای جلوگیری از خسارت های ناشی از تصادف دارند. از این رو وجود این تابلوها در جاده ها، بزرگراه ها و آزاد راه ها اهمیت بسیار بالایی دارد. تابلوهای هشداردهنده ترافیکی رانندگان را از خطرات مختلفی که در مسیر وجود دارد مطلع می سازند.

این تابلوها رانندگان را از خطراتی نظیر وجود پیچ های تند و یا شیب جاده آگاه می کنند. از این رو نقش بسیار مهم و کاربردی در این زمینه دارند. البته توجه کنید که تابلو های ترافیکی از بروز تصادفات جاده ای جلوگیری می کند و خطرات پیشروی رانندگان را به بهترین شکل هشدار می دهند.

 

مزایای استفاده از تابلوهای ترافیکی

هدف از نصب تابلوهای ترافیکی آگاه کردن و هشدار دادن به رانندگان و هدایت کردن رانندگان در مسیر درست است. از این رو نیاز به تجهیزاتی نظیر تابلوهای ترافیکی برای هدایت در مسیر درست در جاده ها و خیابان ها احساس می شود.

نصب این علائم و تابلوهای ترافیکی علاوه بر اینکه رانندگان را کمک می کنند تا از خطرات پیشرو در مسیر آگاهی داشته باشند موجب می‌ شود تا رانندگان قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند. هر کدام از علائمی که در تابلوهای ترافیکی وجود دارد بیان کننده معنای خاص می باشد.

این تابلوها در جاده ها در مکان مناسب نصب می‌ شوند تا در دید رانندگان باشند. در واقع جلوگیری از هرج و مرج در کلانشهرها به علاوه جلوگیری از بروز حوادثی نظیر تصادفات جاده ای و هشدار دادن و آگاهی دادن به رانندگان در مورد خطرات پیش رو و اطلاعاتی در مورد مسیر از جمله مزایای تابلو های ترافیکی محسوب می شوند.

 

انواع تابلو های ترافیکی

تابلو های ترافیکی به‌ سه دسته تابلوهای منع کننده، آگاهی دهنده و هشدار دهنده تقسیم می شوند. این تابلو های بسیار مهم نقش کلیدی برای حفظ امنیت رانندگان و سرنشینان و شهروندان دارند. از این رو در گوشه و کنار خیابان ها و جای به جای مهم شهر نصب می شوند. در حقیقت هدف از نصب تابلو های ترافیکی، کاهش تصادفات جاده‌ای و افزایش امنیت در شهرها و جاده ها است.
انواع تابلو های ترافیکی دارای زمینه رنگی هستند از این رو هر یک از رنگ های این تابلوها مفهوم خاصی را به رانندگان القا می کنند. به عنوان مثال رنگ قهوه ای نشان دهنده اماکن گردشگری است و رنگ زرد برای هشدار ساخت و ساز ، تابلوهای ایستگاه های اتوبوس و تاکسی استفاده می شوند اما رنگ سیاه و سفید برای راهنمای مسیر است. 

 

کاربرد تابلو های ترافیکی

کاربرد تابلو های ترافیکی برای اعلام وضعیت جاده و خیابان به رانندگان است. این تابلوها اطلاعات مسیر را با استفاده از علائم هشدار دهنده و آگاهی رسانی به رانندگان می رسانند. از این رو رانندگان و سرنشینان خودرو می توانند آدرس مورد نظر خود را در سریع ترین زمان ممکن به آسانی پیدا کنند. زیرا بعضی از تابلو های ترافیکی اطلاعات مسیر را به رانندگان می رسانند. 

همچنین این تابلو ها به رانندگان یادآوری می‌ کنند که رعایت قوانین و مقررات رانندگی بسیار مهم است. از این رو باید همه قوانین و مقررات به خوبی رعایت شوند تا موجب خسارت های ناشی از تصادفات نشوند. بعضی از تابلوهای ترافیکی که جزو تابلو های هشداردهنده و آگاهی رسان به حساب می‌ آیند وجود خطر و موارد مشابه و منع انجام کاری را به رانندگان اطلاع می دهند.

 

ویژگی تابلو های ترافیکی

تابلوهای ترافیکی باید استانداردهای لازم را داشته باشند. این محصولات باید به گونه ای تولید شوند که در شرایط جوی مختلف ماندگاری بالایی داشته باشند. از این رو در هوای گرم و هوای بسیار سرد و بارش برف و باران باید مقاوم باشند و زنگ نزنند و دچار پوسیدگی نشوند‌.

رطوبت و گرما نباید هیچ اثر منفی بر روی تابلوهای ترافیکی داشته باشد. از این رو می‌ توان گفت یکی از ویژگی‌ های بسیار مهم این تابلوها مقاومت آنها در برابر شرایط بیرونی و شرایط محیطی و جوی است. همچنین اندازه و ابعاد مناسب یکی دیگر از ویژگی های تابلو های ترافیکی به حساب می‌ آید. این تابلو ها بر اساس نوع و شرایط جاده ای اندازه های گوناگونی دارند. البته توجه کنید که بعضی از تابلو های ترافیکی دارای علائم بازدارنده و آگاهی رسان هستند و برخی دیگر در بردارنده متن می باشند. در هر صورت علائم هشداری و متن باید به شکل استاندارد بر روی این تابلو ها وجود داشته باشد.‌

 

جمع بندی

تابلوهای ترافیکی یکی از مهمترین علائم هشدار دهنده و آگاهی رسان در خیابان ها و جاده ها محسوب می شوند. این محصولات کاربرد بسیار زیادی برای اعلام وضعیت جاده و خیابان دارند. از این رو رانندگان را از خطرات پیشرو آگاه می‌ کنند. تابلوهای ترافیکی در رنگ‌ های گوناگون تولید شده‌اند. به همین جهت در خیابان‌ ها و جاده‌ها این تابلوها را با زمینه های رنگی مشاهده می کنید. تابلوهای رنگ قرمز به معنای منع و اخطار و ایست هستند.

تابلوهای رنگ سبز برای حرکت در مسیر مجاز و نشان دهنده اماکن مذهبی مانند مسجد و امامزاده هستند و در بزرگ راه ها استفاده می شوند. تابلوهای رنگ آبی در آزادراه ها استفاده می شوند و نشانگر حرکت مجاز هستند. در واقع علائم خبری و راهنمای مسیر را در آزادراه‌ها با این رنگ نشان می دهند.‌

 

 

جستجو در نتایج : فقط نمایش کالاهای موجود :
مرتب سازی بر اساس : تعداد نمایش :

تابلو های ترافیکی

تابلوهای علائم هشداردهنده در ابعاد 60*60 با بدنه پلی کربنات در 2 مدل برقی و خورشیدی.

نمایش همه
علاقه مندی ها ()