سبد خرید 0
جستجوی پیشرفته
جستجو بر اساس قیمت (تومان)
جستجو بر اساس نوع
بر اساس رنگ

چراغ راهنمایی

چراغ راهنمایی رانندگی در واقع برای اعطای نظم دهی و ایجاد نظم در عبور و مرور در معابر و خیابان های اصلی به کار برده می شود. این نوع چراغ ها از دسته علائم راهنمایی رانندگی هستند و همانند تابلو ها دارای مفاهیم و معانی متعددی می باشند. چراغ راهنمایی دارای سه رنگ کلی: سبز، زرد و قرمز می باشد. در این مقاله انواع چراغ راهنما و مفهوم رنگ های چراغ راهنما و حالت چراغ راهنما و چه دستور و مفهومی به راننده یا عابر پیاده صادر می کند را به صورت مفصل و با زبانی کاملا ساده و آسان می پردازیم.


چراغ راهنمایی چیست؟

چراغ راهنمایی که به چراغ راهنما نیز شناخته شده است غالبا چراغ راهنما در تقاطع های جاده ها، رودی ها و خروجی های معابر، پیاده رو ها و برخی دیگر از امکان مختلف در سطح شهر و برون شهری نصب می شوند و عبور و مرور را کاملا هدایت می کند.

این چراغ راهنما یا نماد راهنمایی رانندگی در واقع دارای سه رنگ استاندارد(قرمز، زرد یا نارنجی و سبز) می باشد. معمولا رنگ قرمز شامل یک فام نارنجی رنگ و نور سبز شامل یک فام به رنگ آبی می باشند. در واقع این ترکیب رنگی باعث شده است که افرادی که مبتلا به کور رنگی قرمز و سبز هستند دچار گمراهی و خسارت های مالی و جانی نشوند.

 


اهمیت چراغ راهنمایی

چراغ راهنمایی رانندگی در معابری که رفت و آمد دارند و پر تردد هستند بیش ترین کاربرد را دارد. مهم ترین نیاز های درون شهری و برون شهری چراغ راهنمایی است. در واقع چراغ راهنمایی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد و در مدیریت بهتر تردد ها و پیشگیری از ترافیک های سنگین بسیار موثر می باشد.

چراغ راهنمایی رانندگی در واقع ترافیک ها را به نحوه احسن کنترل می کند. از اتفاقات ناگوار، تصادفات و سوانح به شدت پیشگیری می کند. اگر به رنگ های چراغ راهنمایی رانندگی بسیار دقت شود آمار تصادفات درون شهری به شدت کاهش می یابد. چراغ های راهنمایی رانندگی در مدیریت و کنترل ترافیک های درون شهری بسیار حائز اهمیت می باشند.

 

معنی رنگ های چراغ راهنمایی

معنی رنگ های چراغ راهنمایی چیست؟ وسایل نقلیه که چراغ سبز برای آن ها ظاهر می شود دارای حق عبور و گردش می باشند مگر اینکه یک علامت دیگری وجود داشته باشد که حق تقدم و حرکت را از راننده بگیرد.
مفهوم کلی چراغ زرد: در واقع چراغ زرد برای احتیاط است یعنی راننده زمانی که چراغ زرد ببیند باید با احتیاط بایستد. اگر در تقاطع شاهد این چراغ بود با احتیاط به مسیر خود ادامه بدهد تا مسیر برای سایر اتومیبل ها و خودرو ها نیز باز شود. در زمان زرد بودن چراغ امکان عبور و وارد شدن به تقاطع ها وجود ندارد.
مفهموم کلی چراغ قرمز: غالبا این چراغ نشانه ایست و توقف است. راننده در حین دیدن چراغ قرمز باید ایست کند و یا در فاصله پنج متری از محل باید از عبور توقف کند و تا زمانی که چراغ سبز نشده است حق عبور ندارد.

 

انواع چراغ راهنمایی

چراغ راهنمایی رانندگی دارای انواع بسیار متعددی می باشد. چراغ راهنمایی رانندگی در واقع کاربرد های مختلفی دارد و دارای تنوع رنگی می باشد. انواع چراغ راهنمایی رانندگی شامل :

 

  •  چراغ راهنمایی چشمک زن
  •  چراغ راهنمایی عابر پیاده
  •  چراغ راهنمایی و رانندگی ال ای دی
  •  چراغ راهنمایی خورشیدی
  •  چراغ راهنمایی ثانیه شمار
  •  چراغ راهنمایی همراه با فلش یا پیکان


هر کدام از این چراغ ها دارای ویژگی های خاص به خود می باشند و مفاهیم و معانی مختلف و متفاوتی دارند. در ادامه با مفهوم دو نوع از چراغ های راهنمایی و رانندگی بیشتر آشنا می شویم.

 

مفهوم واقعی چراغ راهنمایی چشمک زن

معمولا چراغ های که چشمک زن هستند تک رنگ می باشند و معمولا برای رعایت احتیاط از این چراغ ها استفاده می شود. معمولا چراغ های چشمک زن به دو رنگ می باشند: چراغ چشمک زن قرمز و چراغ چشمک زن زرد.


چراغ چشمک زن زرد: راننده باید به این چراغ دقت کند، در حین دیدن این چراغ از گذرگاه عابر پیاده یا تقاطع ها باید با احتیاط و با سرعت بسیار کم عبور کند. غالبا از چراغ چشمک زن زرد در تقاطع های راه اصلی با فرعی بسیار استفاده می شود.


چراغ چشمک زن قرمز: این چراغ برای عبور و ایست می باشد. راننده باید پشت خط ایست کامل متوقف شود در صورتی که شاهد خطر نبود می تواند به رعایت حق تقدم به مسیر خود ادامه دهد. در تقاطع راه فرعی به اصلی کاربرد دارد.

 

چراغ راهنمایی همراه با پیکان راهنما

چراغ راهنمایی رانندگی غالبا یک چراغ سه رنگ می باشد اما در بعضی مواقع در کنار چراغ های دایره ای شکل، پیکان های وجود دارند. اگر راننده قصد عبور و حرکت به سمت مستقیم دارد باید به چراغ دایره ای توجه کند. اگر راننده قصد حرکت و گردش به سمت راست یا چپ را دارد باید به جهت پیکان های موجود در چراغ راهنما بیشتر دقت کند.

برای مثال چراغ دایره ای قرمز و یک چراغ پیکانی سبز رنگ نیز دیده می شود، در واقع این چراغ ها به این معنی هستند اگر راننده قصد دارد که به حرکت مستقیم ادامه دهد، نمی تواند به حرکت خود ادامه دهد چون چراغ راهنما قرمز است اما می تواند در جهتی که پیکان سبز وجود دارد گردش و یا حرکت کند.

 


جمع بندی

چراغ راهنمایی و رانندگی یکی از علائم راهنمایی رانندگی می باشد که در کاهش ترافیک ها بسیار موثر می باشد و از اهمیت بسیار بالایی در درون شهری برخوردار می باشد. انواع متعددی از چراغ های راهنمایی و رانندگی وجود دارند که در تقاطع های مختلف و خیابان ها و جاده های درون شهری و برون شهری نصب می شوند.

چراغ های راهنمایی رانندگی در واقع در برابر اشعه خورشیدی و شرایط جوی متفاوت مقاومت و کیفیت خود را از دست نمی دهند. مراکز معتبر فروش چراغ راهنمایی، این چراغ های راهنمایی که جزو یکی از تجهیزات ترافیکی محسوب می شود را با قیمت های مناسبی عرضه می کنند.

بر اساس منبع تغذیه
جستجو در نتایج : فقط نمایش کالاهای موجود :
مرتب سازی بر اساس : تعداد نمایش :

چراغ راهنمایی

چراغ فانوسی LED که در سه رنگ در تقاطع با کنترل فرماندهی و یا همچنین این چراغها با نوع کاربری زرد و یا قرمز بصورت فلاشر کاربرد دارد.

نمایش همه
علاقه مندی ها ()